top of page

Aktív
programok

danilo-calic-DlgFZG0MvaU-unsplash.jpg

Az aktív pihenés híveinek garantált kikapcsolódást nyújt Harkány és környéke, legyen szó túrázásról a lenyűgöző hegyekben vagy kerékpározásról a festői vidéken. Fedezze fel a természet csodáit, és hagyja, hogy a teste és a lelke egyaránt feltöltődjön ezen az élménydús vidéken. 

Tekintse át programajánlatainkat, és válogasson a változatos programok között!

Siklós,_vár_2023_01.jpg

Siklósi vár

Siklós vára a környék egyik kiemelkedő történelmi és kulturális látnivalója. A vár magasan emelkedik a város felett, így gyönyörű kilátás tárul elénk a környező vidékre.

malkocs_bej_dzsami_edited.jpg

Malkocs Bej Dzsámi

Fedezze fel a Siklós másik kiemelkedő látványosságát, a vár lábánál található Malkocs Bej Dzsámit, a 16. századi törökkori templomot.

Mariagyud-Bazilika-Kegyhely-November-Osz-CsodalatosMagyarorszag-Dronfoto1.jpg

Máriagyűdi kegyhely

Máriagyűd egy jelentős vallási és kulturális központ Baranya megyében, ahova a hívők és zarándokok gyakran látogatnak az ott található Mária Szobor és a kegyhely miatt.

nagyharsanyi-szoborpark-panorama-kilato.png

Nagyharsányi szoborpark és Panoráma sétány

A Szársomlyó lábánál fekvő Szoborparkban több száz mészkőszobor között sétálhatunk, és a parkból induló Panoráma sétányról csodálhatjuk a tájat. 

Pécs,_Széchenyi_tér_2022_02.jpg

Városnézés Pécsen

Pécs történelmi belvárosa a UNESCO Világörökség része. A városban számos múzeum, galéria, és színház található, beleértve a híres Zsolnay Múzeumot is, amely többek között a híres pécsi Zsolnay-porcelán gyártását mutatja be.

bottom of page