top of page

Svédasztalos reggeli

DSC00459.jpg

Reggeli

A nap legfontosabb étkezése a reggeli és mi a Hotel Arborétumban különös figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőséges és változatos reggeli kínálatot élvezhessenek. Reggelink friss alapanyagokból készül, hogy Önök mindig a legjobbat kapják.

Kínálatunk hat kategóriába sorolt finomságokat tartalmaz, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Fedezze fel melegételeink, hideg ételeink, zöldségeink és gyümölcseink, tejtermékeink, műzlijeink és pékáruink, valamint italkínálatunk sokszínűségét!

Meleg ételek

Kínálatunkban megtalálhatóak a frissen készített melegételek, mint a ropogós bacon, a helyben sütött lecsó, a grillezett kolbász és a virsli, de a vendégek kedvence a lágy rántotta is.

Zöldségek és gyümölcsök

Friss zöldségek választékával várjuk vendégeinket, mint például paradicsom, uborka és paprika. Gyümölcsök is helyet kapnak a kínálatban, mint az alma, narancs, de különféle, évszaknak megfelelő gyümölcsök is a kínálat része.

Műzlik és pékáru

Különféle müzlik, gabonapelyhek várják az efajta reggelit kedvelő vendégeket, melyekhez friss tej és kétféle joghurt is rendelkezésre áll. Pékáruk széles választékával szolgálunk, legyen szó ropogós croissantról, friss kenyérről, bagettről vagy péksüteményről.

Hidegétel-kínálat

Hideg ételeink között válogathat a különböző felvágottak és sajtok közül. Vendégeink ízletes szendvicseket készíthetnek maguknak kínálatunkból .

Tejtermékek

Tejtermékeink között megtalálható vaj, natúr és gyümölcsös joghurt, friss tej, valamint különböző sajtfajták. Sajtkrémmel is kedveskedünk vendégeinknek, mely kiváló kiegészítője reggelijüknek.

Italok

Reggeli italaink között szerepelnek gyümölcslevek, különféle teák és kávé. Emellett forró csoki várja a gyerekeket.

Névtelen terv-2.png

Foglaljon hozzánk most és tapasztalja meg Ön is bőséges reggelinket!

Nézze meg szobáinkat és foglalja le szállását még ma!

bottom of page