top of page

Városnézés Pécsen

Pécs történelmi belvárosa a UNESCO Világörökség része. A városban számos múzeum, galéria, és színház található, beleértve a híres Zsolnay Múzeumot is, amely többek között a híres pécsi Zsolnay-porcelán gyártását mutatja be.

Pécs egyike Magyarország legrégebbi városainak, és a római idők óta lakott terület. A város gazdag történelmi múlttal rendelkezik, és számos kulturális emléket őriz meg a múltból. Pécs fontos keresztény vallási központ. A Pécsi Székesegyház egyik jelentős építészeti remekmű, és a városban több templom is található, amelyek közül néhány már a középkorban épült. Pécs ismert a gasztronómiai élményekről is. A városban számos étterem és kávézó várja az érdeklődőket, kínálva a magyar és a helyi konyha remekeit.

Pécs,_Széchenyi_tér_2022_02.jpg

KINEK AJÁNLJUK?

Ajánljuk mindenkinek, aki tartalmas kirándulóprogramot keres, érdeklődik a Dél-Dunántúl és Pécs történelmi, kulturális kincsei vagy a modern művészetek iránt.

ÁRAK

Amennyiben csoportos idegenvezetésre lenne szüksége, kérje egyedi ajánlatunkat! Az IrányPécs Tourinform iroda 1.500 Ft/fő áron garantált idegenvezetés időpontokat szervez Pécsett, bővebb információ: www.iranypecs.hu.

NYITVA TARTÁS

A város az év bármely szakaszában látogatható, mindig tartalmas programokat találhatunk. Garantált idegenvezetéses programokat indít az IrányPécs Tourinform iroda. 

bottom of page