top of page

Villányi Rozé Fesztivál

A Villányi Rozé Fesztivál minden év július második hétvégéjén kerül megrendezésre, több ezer látogatót vonz. A fesztiválon több koncert és széles körű gasztronómiai élmény várja a látogatókat.

A kétnapos fesztivál tematikája illeszkedik a rozé karakteréhez, lendületes, friss, fiatalos. A Villányi Rozé Fesztivál keretében minden évben megrendezésre kerül a Rozé Maraton is, ami egy hatalmas élmény, egy bulifutás, természetesen rózsaszín szettben. 3 km-es távon vezet végig Villányon, érintve a történelmi pincesort. Minden este a legjobb zenészek, zenekarok szórakoztatják a látogatókat, és a széles körű gasztronómiai élmények sem maradnak el. Helyi termelők és éttermek kínálják a finomabbnál finomabb ételeket.

villany-roze-fesztival_edited.jpg

KINEK AJÁNLJUK?

Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a nyár legklasszikusabb hűsítő italát, a rozét, szívesen részt venne egy vidám, fiatalos fesztiválon, szereti a beöltözős eseményeket, mert itt szigorúan rózsaszínben vehet részt! :)

ÁRAK

A fesztiválra a belépés díjmentes, de a koncerteken való részvételre jegyet szükséges váltani. A belépőjegyek áráról a fesztivál weboldalán tájékozódhat: 

https://villany.hu/programok/roze-fesztival-2024/

IDŐPONT

2024-ben az esemény július 12-14. között kerül megrendezésre.

bottom of page